مطالب مالیاتی

بررسی ماده 203 قانون مالیات های مستقیم

بررسی ماده 203 قانون مالیات های مستقیم

اوراق مالیاتی در صورت کلی، باید به شخص مودی ابلاغ و در نسخه ثانی رسید اخذ گردد. در صورت عدم دسترسی به خود مودی، اوراق ‌مالیاتی باید در محل سکونت یا محل کار او به یکی از بستگان یا مستخدمین او ابلاغ شود.

بر اساس ماده ۲۰۳ قانون مالیات های مستقیم، اوراق مالیاتی باید به شخص مودی ابلاغ شود و در نسخه دوم، رسید آن دریافت گردد.

در صورت عدم دسترسی مودی به این اوراق، باید آن ها را در محل سکونت یا محل کار او، به یکی از بستگان یا مستخدمین او تحویل دهند. البته توجه داشته باشید که سن ظاهری شخص دریافت کننده باید برای تشخیص اهمیت اوراق کافی باشد و بین مودی و شخصی که این اوراق را دریافت می‌کند، اختلاف وجود نداشته باشد.

تبصره ۱ ماده ۲۰۳

بر اساس تبصره ی 1 این ماده، اگر چنانچه در صورت عدم حضور مودی، بستگان و مستخدمین او از دریافت اوراق خودداری کنند و یا اگر هیچ کدام از اشخاص یاد شده در محل ابلاغ حضور نداشته باشند، مامور ابلاغ عدم حضور و عدم تحویل اوراق را در هر دو نسخه قید می‌کند و نسخه ی اول را به در محل سکونت یا محل کار الصاق می‌نماید و تاریخ زمان الصاق این اوراق تاریخ ابلاغ هم به مودی تلقی می‌شود.

قانون مالیات های مستقیم

قانون مالیات های مستقیم وتبصره های آن

تبصره ۲ ماده ۲۰۳

بر اساس تبصره 2 این ماده، سازمان امور مالیاتی برای ابلاغ اوراق مالیاتی می تواند از خدمات پست سفارشی کمک بگیرد و مامور پست باید اوراق مالیاتی را به شخص مودی یا یکی از بستگان یا مستخدمین او در محل تحویل و در نسخه دوم، رسید دریافت نماید.

در صورت خودداری اشخاص یاد شده از گرفتن برگه، مامور پست این موضوع را در هر دو نسخه ذکر می کند و نسخه ی دوم را به نشانی تعیین شده الصاق می کند و نسخه اول را به اداره مالیات برگشت می‌دهد.

در صورت عدم حضور اشخاص یاد شده هم، مامور پست با ذکر تاریخ مراجعه، عبارت «پانزده روز پس از این تاریخ مجددا مراجعه خواهد شد» را در اوراق قید می‌کند و بعد نسخه ی دوم را به نشانی تعیین شده الصاق و نسخه اول را برگشت می‌زند.

در صورتی که در مراجعه ی بعدی هم، اشخاص ذکر شده حضور نداشته باشند، اگر در مراجعه بعدی نیز اشخاص فوق حضور نداشته باشند، با ذکر این امر در اوراق، نسخه دوم را به نشانی تعیین شده الصاق می‌کند و نسخه اول را به اداره مالیات برگشت می‌زند. اوراق که به این ترتیب الصاق می‌شوند از تاریخ الصاق، ابلاغ‌شده محسوب می‌گردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *